Tactari Braila


 

Asiguram servicii profesionale de asistenta rutiera si tractari auto de peste 5 ani, cu pasiune si responsabilitate fata de clientii nostrii si participantii la trafic.

E frustrant si periculos sa ramai blocat cu masina in trafic sau pe marginea drumului, sa nu te ia nimeni, sa te tracteze, ai simtit si tu asta? De aceea noi iti suntem alaturi Non-Stop si intervenim in cel mai scurt timp de la apelul dat de tine.

Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi!

 

Compania noastra ofera pe langa serviciile standard de tractari auto si alte servicii aditionale:

  • asistenta rutiera non-stop,
  • deschiderea usilor sau portierelor blocate (interventie non-distructiva),
  • transport auto,
  • transport motociclete si ambarcatiuni,
  • service auto.

Indiferent daca ti-au ramas cheile blocate in masina, ai o pana, ai ramas fara carburant sau ai oricare alta problema, suntem aici sa te ajutam.

Doar incercand serviciile noastre vei simti satisfactia de a avea tot timpul o solutie la problema ta, de a nu trai senzatia neplacuta de neputinta cand stai cu masina in drum.

phone_small

 

 0743 160 160 si venim imediat !

 

Ne recomanda promtitudinea cu care intervenim, si parerea clientilor multumiti, noi stim ca nu-ti doresti sa astepti cu orele ca o masina de tractari sa apara.

Nu incerca sa gasesti singur solutii, suntem aici, stim sa tratam problema, sa o rezolvam, ca tu sa fii linistit!

Daca doresti mai multe informatii despre serviciile noastre pentru informarea ta si pentru a fi alaturi permanent ai detaliile necesare in pagina de contact.

Te asteptam,